Берое иска да задържи нападателя  Мартин Камбуров за още един

...
Берое иска да задържи нападателя  Мартин Камбуров за още един
Коментари Харесай

Берое иска Камбуров за още един сезон

Берое желае да задържи нападателя  Мартин Камбуров за още един сезон, разкри спортният шеф на клуба Валентин Грудев. 37-годишната легенда на Локомотив е привързан със заралии до края на шампионата. През уикенда той се разписа един път при 4:1 над Черно море и към този момент еднолично е №2 във безконечната класация на голмайсторите в Първа лига със 197 попадения. Камбуров към момента не е дал финален отговор.

" Камбуров работи доста добре за Берое. Поздравявам го и за това, че изпревари Наско Сираков по голове и пред него остана единствено Петър Жеков. Имаме тактика за него, може да се каже, че сме взели решение за бъдещето на Камбуров. В близко време ще го обявим ", сподели Грудев.

" С изключение на 10-15 минути против Черно море, които демонстрираха, че влизаме мъчно в срещите, съм удовлетворен от видяното във Варна. Владеехме самодейността през цялото останало време и създадохме доста положения. Реализирахме цели 4 и не можем да сме по-доволни. Поздравления и за хеттрика на Педро Еуженио, който беше отличен в този мач. Този триумф ни даде огромно самочувстие ", добави Грудев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР